Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Multifunctionaliteit

Multifunctionaliteit

Card ID Solutions maakt voor de aansturing van toepassingen gebruik van de betrouwbare Legic technologie. Hierdoor is het mogelijk om afhankelijk van het kaarttype (geheugencapaciteit) tot maximaal 127 verschillende functionele toepassingen onafhankelijk van elkaar op een zeer veilige manier te integreren op één kaart.

Praktisch gezien krijgt de gebruiker de mogelijkheid om met slechts één kaart de vele functionele toepassingen zeer veilig en onafhankelijk van elkaar aan te sturen. De op Legic technologie opgebouwde toepassingen zijn op basis van uw eisen en behoeften vrij te combineren tot één functionele maatwerk oplossing.


 

All-in-one card

Card ID Solutions levert maatwerk door het combineren van goed passende confectie!

Legic heeft een hoogwaardige technologie, goede verkoopcijfers en gebleken betrouwbaarheid. Op deze basis ontwerpen, produceren en verkopen meer dan 200 Legic partners producten, diensten en toepassingen. Hierdoor behoort het aanbod van Legic gerelateerde producten, diensten en toepassingen tot de absolute wereldtop in diversiteit, kwaliteit en functionaliteit. De klant heeft hierdoor een optimale keuzevrijheid uit meerdere aanbieders.

"ACCESS TO THE FUTURE" CONCEPT
Leesafstand