Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
OriŽntatie

Europa

Legic is een onderneming uit Zwitserland met sterke wortels in de Duitstalige landen. Voor Legic is de markt Europa, in tegenstelling met veel andere leveranciers zoals Mifare, HID die een amerikaanse/engelstalige oriëntatie hebben. Deze continentale oriëntatie heeft ook zijn weerklank op de producten, die op basis van hun technologie op de markt verkrijgbaar zijn.

Een nadelig gevolg van de Amerikaans georiënteerde producten is, dat het niet aansluit op ons installatie materiaal. Geen inbouw lezer die past in onze standaard inbouwdozen, geen slotbeslag dat aansluit op onze insteeksloten, andere (foeilelijke) ontwerpen en ouderwetse kleurstellingen zijn de gevolgen hiervan. Bij Legic bent u geheel vrij in de productkeuze van het partnernetwerk, schitterende productontwerpen van het finse bedrijf Idesco of het innovatieve duitse bedrijf Simons-Voss of de degelijke ontwerpen van Kaba of Gantner. U heeft de keus want het past altijd!

Legic groeit enorm in Europa en niet alleen in Polen, Tjechie, Hongarije maar ook in de rest van Europa. Legic is nu al de absolute top en grootste aanbieder op het gebied van all-in-one kaarten in Europa. Ook Legic is nu bezig om in de VS een graantje mee te pikken, maar zal wel nog hier zijn als andere bedrijven zich weer lang teruggetrokken hebben na hun continentale overstapje.

Investeringswaarborg
Prijs/kwaliteit verhouding