Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Hotels

Van kamerbeslag tot beheerssoftware

Of het een groot of een klein hotel betreft, u kunt volledig vertrouwen op de betrouwbaarheid, bedieningsgemak en eenvoudig beheer van onze sleutelvervangende slotcomponenten. Het verschil tussen een groot en een klein hotel wordt enkel gevormd op de wijze waarop de autorisatie van gebruikers tot stand wordt gebracht. Voor kleine hotels zullen programmeerkaarten de basis voor autorisatie vormen en voor grote hotels zal dit door middel van software geschieden. Zo kunnen middelgrote hotels beginnen met programmeerkaarten en indien gewenst op elk moment zonder investeringsverliezen naadloos overschakelen naar de software die aansluit op hun behoeften. Elke reeds gemaakte investering in de hardware (slotsysteem componenten) blijft zodoende volledig behouden en maakt integraal deel uit van de nieuwe softwarematige aansturing.

De basis wordt in elk geval altijd gevormd door dezelfde hoogwaardige kaartgestuurde offline slotcomponenten die wij leveren van de beste fabrikanten op dit gebied Salto en Kaba. Beiden hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen met hun systemen. Op aanvraag maatstaven wij dit graag met indrukwekkende referentielijsten van beide fabrikanten.

Zo maakt ook het onlangs geopende luxe Kruisheren hotel in Maastricht gebruik van kaartgestuurde offline slotbeslagen, vanwege de veilige autonome werking zonder aanvullende bekabeling, het eenvoudige beheer en de tijdloze hoogwaardige uitstraling en bedieningscomfort.

De keuze is aan u, want voor de prijs van de kaartgestuurde slotcomponenten hoeft u het niet te laten!
 

Gang kruisherenhotel - digitaal kamerbeslag

Pluspunten kaartgestuurde slotsystemen

Veel bedieningsgemak - Comfortabel en veilig toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten
Digitale sleutels zijn handzaam, functioneren zonder aanraking en zijn niet te kopiëren of na te maken
Goedkoper en een langere levensduur t.o.v. mechanische sleutels (geen slijtage)
Complete toegangsautorisatie zonder hak en breekwerk - geen bekabeling of randapparatuur nodig
Autonome werking op batterijen - werkt ook bij uitvallen netspanning
Brandwerend veiligheidsbeslag - het verlaten van de ruimten is altijd mogelijk
Minder sleutels in omloop - Één kaartsleutel is voldoende voor het openen van alle kaartgestuurde slotbeslagen
Zoek geraakte of gestolen sleutels zijn eenvoudig en snel te blokkeren (zonder programmeerapparatuur of software)
Nooit geen ombouw / vervanging slotcilinders of aanmaak nieuwe sleutels meer
Geen sleutelvoorraad meer - elke digitale sleutel is universeel toepasbaar
Eenvoudig zoveel sleutels als nodig of gewenst aan te maken per ruimte
Eenvoudige en traceerbare toegangautorisatie voor personeel tot alle ruimten (mits noodzakelijk en gewenst)
Gefaseerde invoering van slotbeslag tot integrale beheersoftware voor toegangsautorisatie voor alle slotbeslagen
Informatie overdracht naar slotbeslagen via kaartsleutel (virtueel netwerk)


Aanschafprijs en terugverdientijd

Wij zijn overtuigd dat onze sleutelvervangende slotproducten absoluut niet duur zijn en zichzelf snel terugverdienen. Behalve de lage aanschaf- en onderhoudkosten betaald de fiscus bovendien ongeveer de helft (indicatief) van de aanschafprijs, aangezien de gehele investering fiscaal aftrekbaar is van de winst/verlies rekening.

Onze kaartsleutels zijn niet alleen veel goedkoper dan gecertificeerde sleutels maar zijn bovendien veel veiliger en niet te kopiëren. Het aantal sleutels binnen een organisatie wordt aanzienlijk teruggebracht omdat elke kaartsleutel in staat is om, mits geautoriseerd, elk digitaal slot te openen. Voor toegang van entreedeur, parkeergarage, fitnessruimte tot kamerdeur is slechts één kaartsleutel nodig. Op deze wijze wordt voorkomen dat gasten (maar ook niet-gasten) gaan "zwerven" door het gebouw. Bovendien is het mogelijk om met dezelfde kaartsleutel andere toepassingen aan te sturen zoals cashless betalen aan (drank) automaten, restaurant, internet toegang enz.

Gelet op de vele pluspunten van ons systeem zijn er aanzienlijke besparingen te realiseren op het gebied van beheer en exploitatie. Tijd is geld, meer nog dan in het verleden geldt tegenwoordig dat arbeidstijd de meest kostbare factor is binnen elke ondernemingsvorm. Afgezien van de vele functionele voordelen van ons systeem zijn de kosten- en tijdsbesparingen aanzienlijk. Op toegangsgebied: geen mechanische slijtage van sleutels en cilinders meer, geen afgebroken sleutels meer, nooit meer cilinders ombouwen of vervangen, nooit meer nieuwe sleutels laten aanmaken enz.

Ter overweging kost een mechanische sleutel vervangen binnen een gemiddelde organisatie, afgezien van de kostprijs van de sleutel ook nog eens minimaal 1,5 uur aan werktijd door verschillende medewerkers binnen de organisatie. Zodoende gaat er veel tijd binnen een organisatie verloren voor de vervanging van slechts één mechanische sleutel. Van het te woord staan van de klant tot het registreren van de vermissing, uitreiken nieuwe vervangende sleutel, reistijd en wachttijd voor sleutelaanmaak, controle passing nieuwe sleutel, sleutelkopie voorzien van nieuwe sleutelhanger, factuurcontrole, boekhoudkundige verwerking tot het uitreiken / opbergen van nieuwe sleutel aan toe. Zo kost elke verloren sleutel al snel vele tientallen euro's.

Waarom overstappen?
Pensions