Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Kamerverhuur

Eenvoudige toegang

Of het nu veel of weinig kamers betreft, u kunt volledig vertrouwen op de betrouwbaarheid, bedieningsgemak en het eenvoudige beheer van onze bedrijfszekere sleutelvervangende slotcomponenten. De pluspunten van ons systeem zijn talrijk en wij zijn overtuigd dat de aanschafprijs van de kaartgestuurde slotcomponenten financieel aantrekkelijk is!

Onze kwalitatief hoogwaardige en tijdloze slotbeslagen, zijn in elk interieur te integreren en verlenen uw pand en kamers een veilige en moderne uitstaling. Bij calamiteiten zijn de kamers eenvoudig en snel zonder bijkomende slothandelingen te verlaten. Nooit meer mechanische sleutels bij laten maken of slotcilinders vervangen bij nieuwe bewoning. Één kaartsleutel voor alle sloten. U bepaald zelf wie in welke periode en tijd, hoelaat toegang heeft tot welke ruimte(n). Maar in de gevallen waarbij het nodig is kan toegang ook net zo eenvoudig weer ontnomen worden. Kaartsleutels zijn bij verlies of diefstal snel en eenvoudig te blokkeren en u kunt net zoveel (nieuwe) digitale sleutels per kamer aanmaken als u wenst.

Kaartsleutels bieden veel comfort voor de kamerbewoners en personeel, zijn absoluut veilig en niet te kopiëren. Bovendien vormen kaartsleutels in combinatie met besturingseenheid een goed beveiligde basis voor energiebeperkende maatregelen op kamerniveau. Elke slothandeling wordt geregistreerd en is traceerbaar, een goed hulpmiddel bij diefstal zonder braak. Kostenspreiding door gefaseerde invoering is ook geen enkel probleem.

Voor kamerverhuur wordt de basis voor autorisatietoekenning gevormd door efficiënte programmeerkaarten. Het programmeren met programmeerkaarten is niet alleen super eenvoudig, veilig en betrouwbaar maar vooral kostenbesparend. Geen dure programmeerapparatuur of moeilijk te volgen instructies, echt iedereen kan onze sloten programmeren.

De betrouwbare basis wordt in elk geval gevormd door de hoogwaardige kaartgestuurde offline slotcomponenten van Kaba en Salto. Beiden fabrikanten hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen met hun systemen. Op aanvraag maatstaven wij dit graag met indrukwekkende referentielijsten van beide fabrikanten.

Ook het onlangs geopende luxe Kruisheren hotel in Maastricht heeft gekozen voor kaartgestuurde offline slotbeslagen, vanwege de tijdloze hoogwaardige uitstraling, hoge veiligheidseisen en bedieningscomfort, het eenvoudige beheer en autonome werking zonder aanvullende bekabeling.


 

Kamerverhuur

Pluspunten kaartgestuurde slotsystemen

Veel bedieningsgemak - Comfortabel en veilig toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten
Digitale sleutels zijn handzaam, functioneren zonder aanraking en zijn niet te kopiëren of na te maken
Verschillende uitvoeringen digitale sleutels van creditkaartformaat tot armbandje
Goedkoper en een langere levensduur (geen slijtage) t.o.v. mechanische sleutels
Complete toegangsautorisatie zonder hak en breekwerk - geen bekabeling of randapparatuur nodig
Autonome werking op batterijen - werkt ook bij uitvallen netspanning
Brandwerend veiligheidsbeslag - het verlaten van de ruimten is altijd mogelijk
Minder sleutels in omloop - Één kaartsleutel is voldoende voor het openen van alle kaartgestuurde slotbeslagen
Zoek geraakte of gestolen sleutels zijn eenvoudig en snel te blokkeren (zonder programmeerapparatuur of software)
Nooit geen uitwisseling / vervanging / aanmaak slotcilinders en/of nieuwe sleutels meer
Geen sleutelvoorraad meer - elke digitale sleutel is universeel geschikt en toepasbaar
Eenvoudig zoveel sleutels als gewenst aan te maken per ruimte
Eenvoudige en traceerbare toegangautorisatie voor personeel tot alle ruimten (mits noodzakelijk en gewenst)
Gefaseerde invoering van slotbeslag tot integrale beheersoftware voor toegangsautorisatie voor alle slotbeslagen
Informatie overdracht naar slotbeslagen via kaartsleutel (virtueel netwerk)


Aanschafprijs en terugverdientijd

Wij zijn overtuigd dat onze sleutelvervangende slotproducten prijstechnisch bijzonder attraktief zijn en zichzelf snel terugverdienen. Afgezien van de lage aanschaf- en onderhoudkosten betaald de fiscus bovendien ongeveer de helft (indicatief) van de aanschafprijs, aangezien de gehele investering fiscaal aftrekbaar is van de winst/verlies rekening.

Onze kaartsleutels zijn niet alleen veel goedkoper als gecertificeerde sleutels maar zijn bovendien veel veiliger en niet te kopiëren. Het aantal sleutels binnen een organisatie wordt aanzienlijk teruggebracht omdat elke kaartsleutel in staat is om, mits geautoriseerd, elk digitaal slot te openen. Van entreedeur tot kamerdeur slechts één kaartsleutel. Bovendien is het mogelijk om met dezelfde kaartsleutel andere toepassingen aan te sturen zoals cashless betalen aan (drank) automaten, restaurant, internet toegang enz.

Gelet op de vele pluspunten van ons systeem zijn er aanzienlijke besparingen te realiseren op het gebied van beheer en exploitatie. Tijd is geld, meer nog dan in het verleden geldt tegenwoordig dat arbeidstijd de meest kostbare factor is binnen elke ondernemingsvorm. Afgezien van de vele functionele voordelen zijn bij ons systeem de kosten- en tijdsbesparingen aanzienlijk. Denk hierbij aan: geen mechanische slijtage van sleutels en cilinders meer, geen afgebroken of verbogen sleutels meer, nooit meer cilinders uitwisselen of vervangen, nooit meer nieuwe sleutels laten aanmaken enz.

Ter overweging kost een mechanische sleutel vervangen binnen een gemiddelde organisatie, afgezien van de kostprijs van de sleutel ook nog eens 1,5 uur aan werktijd door verschillende medewerkers binnen de organisatie. Zodoende gaat er veel tijd binnen een organisatie verloren voor de vervanging van slechts één mechanische sleutel. Van het te woord staan van de klant tot het registreren van de vermissing, uitreiken nieuwe vervangende sleutel, reistijd en wachttijd voor sleutelaanmaak, controle passing nieuwe sleutel, kopiesleutel voorzien van nieuwe sleutelhanger, factuurcontrole, boekhoudkundige verwerking tot het uitreiken / opbergen van nieuwe sleutel aan toe. Zo kost een elke verloren sleutel vele tientallen euro's.

Pensions
Vakantiewoning