Toepassingsgebieden slotsystemen
Complete productlijn
Luxe woningen

Eenvoudige toegang

Voor de toegang tot uw luxe woonhuis kunt u volledig vertrouwen op de betrouwbaarheid, bedieningsgemak en het eenvoudige beheer van onze betrouwbare sleutelvervangende slotcomponenten. De pluspunten van ons systeem zijn talrijk en wij zijn overtuigd dat de aanschafprijs van de kaartgestuurde slotcomponenten financieel aantrekkelijk is!

Onze kwalitatief hoogwaardige en tijdloze slotbeslagen zijn geschikt voor buiten en binnen en verlenen uw pand een veilige en moderne uitstraling. Bij calamiteiten zijn de ruimten en het pand eenvoudig en snel zonder bijkomende slothandelingen te verlaten. Nooit meer mechanische sleutels bij laten maken of slotcilinders vervangen bij verlies of diefstal van sleutels. Één kaartsleutel voor alle sloten. U bepaald zelf wie in welke periode en tijd toegang heeft tot welke ruimte(n). Indien nodig kan de toegang ook weer eenvoudig weer ontnomen worden. Kaartsleutels zijn bij verlies of diefstal snel en eenvoudig te blokkeren en u kunt zoveel (nieuwe) digitale sleutels per pand aanmaken als nodig zijn.


 

Luxe woning

Kaartsleutels bieden veel comfort voor bewoners en hulp in de huishouding, zijn absoluut veilig en niet te kopiëren. Elke slothandeling wordt geregistreerd en is traceerbaar, een goed hulpmiddel bij diefstal zonder braak. Kostenspreiding door gefaseerde invoering is ook geen enkel probleem.

De betrouwbare basis wordt altijd gevormd door de hoogwaardige kaartgestuurde offline slotcomponenten van Kaba en Salto. Beiden fabrikanten hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen met hun systemen. Op aanvraag maatstaven wij dit graag met indrukwekkende referentielijsten van beide fabrikanten.

Programmering

Voor woningen wordt de basis voor autorisatietoekenning gevormd door efficiënte programmeerkaarten. Het programmeren met programmeerkaarten is niet alleen super eenvoudig, veilig en betrouwbaar maar vooral kostenbesparend. Geen dure programmeerapparatuur of moeilijk te volgen instructies, echt iedereen kan onze sloten programmeren.

Indien gewenst kunnen wij voor u bij het inrichten van de sloten met behulp van programmatuur en een programmeerbox zelfs indelingen binnen bepaalde tijdsblokken maken. (vb. poetshulp van 10.00 - 18.00 uur alleen op maandagen op even weken).

Pluspunten kaartgestuurde slotsystemen

Veel bedieningsgemak - Comfortabel en veilig toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten
Digitale sleutels zijn handzaam, functioneren zonder aanraking en zijn niet te kopiëren of na te maken
Verschillende uitvoeringen digitale sleutels van creditkaartformaat tot armbandje
Goedkoper en een langere levensduur (geen slijtage) t.o.v. mechanische sleutels
Complete toegangsautorisatie zonder hak en breekwerk - geen bekabeling of randapparatuur nodig
Autonome werking op batterijen - werkt ook bij uitvallen netspanning
Brandwerend veiligheidsbeslag - het verlaten van de ruimten is altijd mogelijk
Minder sleutels in omloop - Één kaartsleutel is voldoende voor het openen van alle kaartgestuurde slotbeslagen
Zoek geraakte of gestolen sleutels zijn eenvoudig en snel te blokkeren (zonder programmeerapparatuur of software)
Nooit geen uitwisseling / vervanging / aanmaak slotcilinders en/of nieuwe sleutels meer
Geen sleutelvoorraad meer - elke digitale sleutel is universeel geschikt en toepasbaar
Eenvoudig zoveel sleutels als gewenst aan te maken per ruimte
Eenvoudige en traceerbare toegangautorisatie voor personeel tot alle ruimten (mits noodzakelijk en gewenst)
Gefaseerde invoering van slotbeslag tot integrale beheersoftware voor toegangsautorisatie voor alle slotbeslagen
Informatie overdracht naar slotbeslagen via kaartsleutel (virtueel netwerk)


Aanschafprijs en terugverdientijd

Wij zijn overtuigd dat onze sleutelvervangende slotproducten praktisch en prijstechnisch attraktief zijn. Bij deels zakelijk gebruik van de woning betaald de fiscus bovendien ongeveer de helft (indicatief) van de aanschafprijs, aangezien de gehele investering fiscaal aftrekbaar is van de winst/verlies rekening.

Onze kaartsleutels zijn niet alleen veel goedkoper als gecertificeerde sleutels maar zijn bovendien veel veiliger en niet te kopiëren. Het aantal sleutels wordt aanzienlijk teruggebracht omdat elke kaartsleutel in staat is om, mits geautoriseerd, elk digitaal slot te openen. Van entreedeur tot garage met slechts één kaartsleutel.

Onze sleutelkaarten zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen van sleutelhanger tot polsband of horloge. Ideaal om kinderen veilig toegang te verlenen tot de woning (indien gewenst binnen bepaalde bloktijden) en bij verlies of vermissing net zo gemakkelijk te blokkeren. Nooit meer een onveilig gevoel.

Afgezien van de vele functionele voordelen zijn bovendien de kosten- en tijdsbesparingen aanzienlijk. Denk hierbij aan: geen mechanische slijtage van sleutels en cilinders meer, geen afgebroken of verbogen sleutels meer, nooit meer cilinders uitwisselen of vervangen, nooit meer nieuwe sleutels laten aanmaken enz.

Appartementen
MKB Bedrijven