Uw overweging

Waarom kiezen voor Card ID Solutions

Vaak beloven leveranciers gouden bergen! Kunnen ze het waarmaken? Dit zijn geen gemakkelijk te beantwoorden vragen, vaak blijkt het antwoord een kwestie van vertrouwen. Card ID Solutions is in ieder geval deskundig op het gebied van smartcard gerelateerde toepassingen en wil u optimaal informeren en verzorgt in dit kader praktische demonstraties op locatie. Mocht u een toepassing overwegen die door smartcards aangestuurd wordt, geven wij u graag voorafgaande aan uw besluit een vrijblijvende "second opinion" en informeren u deskundig over alle aspecten, haken en ogen.


 

Gouden bergen? Bestaan ze?

Wij programmeren voor al onze toepassingen de kaarten zelf. Veel leveranciers leveren u ook kaarten, maar besteden het programmeren en autoriseren uit aan derden. Ze beschikken zelf niet over de benodigde kennis, programmeerapparatuur en licentierechten om dit te kunnen of zelfs te mogen doen. De gevolgen, veel tijdverlies en bijkomende kosten, zijn uiteindelijk de gevolgen voor de klant. Het opsturen van kaarten naar de productleverancier voor programmering en autorisatie kan gemakkelijk oplopen tot enkele weken, dit is wat ons betreft niet nodig. Wij vervangen, leveren, bedrukken en programmeren desgewenst kaarten binnen 24 uur of op locatie. De keus is aan u!

Ons uitgangspunt zijn toepassingen aangestuurd door smartcards en dit is niet iets wat wij er even bij doen. Het is ons bestaansrecht en daar gaan wij niet lichtzinnig mee om. Commerciële medewerkers van leveranciers geven vaak aan alles te (kunnen) leveren, maar hoe staat het dan met begeleiding, nazorg, service en onderhoud? Card ID Solutions levert veilige en betrouwbaar werkende oplossingen met een hoog bedieningscomfort en zorgt ook dat ze dit functioneel tot in de lengte van jaren blijven doen. Wij staan voor 100% achter het door ons geleverde product.

Maak gerust eens een afspraak met Card ID Solutions!

Onze argumenten