Toegangsbeheer en autorisatie

Toegang

Personeel en bezoekers dienen toegang tot gebouwen te hebben, maar niet iedereen hoeft altijd overal toegang tot te krijgen. Ongemerkt gaat een aanzienlijk percentage van de jaaromzet verloren door diefstal (producten) en verduistering (intellectuele eigendommen) binnen het eigen bedrijf. Het is daarom verstandig om toegangsbeheer en autorisatie vooraf goed te regelen. Door gebruik te maken van gebruikersautorisatie krijgt iedere gebruiker selectief toegang tot de vooraf bepaalde noodzakelijke ruimten, gebouwen of terreinen. Toegangsautorisatie wordt van oudsher gerealiseerd met behulp van mechanische sleutels, de functionele beperkingen van mechanische slotsystemen zijn echter legio. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vingerafdruk gestuurde toegangscontrole systemen doen ook hun intrede, maar ook deze hebben niet alleen voordelen zoals de leveranciers ons voorspiegelen.


 

Toegang

Card ID Solutions maakt gebruik van innovatieve hardware en software producten. De nieuwe generatie toegangscontrole systemen gaat verder dan alleen het bieden van oplossingen voor het centraal of decentraal beheren van toegangautorisatie. Onze toegangscontrole software is modulair uit te breiden met plannen en registreren van personeelsinzet, bedrijfsgegevens, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie en behoort de integratie van bestaande systemen tot de mogelijkheden.

De toegang tot ruimten, gebouwen en terreinen is door onze productlijn op een eenvoudige en flexibele manier te realiseren. Alle gebruikers zijn individueel of in groepsverband te autoriseren. Maar ook is te bepalen wanneer, welke ruimtes wel en niet vrij toegankelijk zijn of is bij diefstal is precies na te gaan wie , waar en hoelang in een bepaalde ruimte is geweest.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Beperkingen mechanische slotsystemen
Toegangscontrole systemen