Parkeren

Parkeervoorziening

Parkeervoorzieningen behoren tegenwoordig tot de elementaire voorzieningen van bedrijven, stichtingen, instellingen en verenigingen. Zonder een adequaat parkeerbeheer kunnen de verkeerde personen toegang krijgen tot parkeerfaciliteiten zoals parkeergarages en parkeerterreinen.


 

Parkeren

Door het parkeerbeleid een integraal onderdeel te maken van het toegangsbeheer kunnen autorisaties aan medewerkers of bezoekers toegekend worden. Met behulp van de bedrijfskaart of bezoekerskaart kunnen personeelsleden en bezoekers toegang krijgen tot de vooraf bepaalde parkeervoorzieningen. Deze geautoriseerde kaarten sturen via kaartlezers slagbomen, rolhekken, roldeuren e.d. aan.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Openen op afstand

Card ID Solutions biedt u ook de mogelijkheid om de toegang handsfree aan te sturen. Op basis van een standaard legic kaart kan met een combibooster de aansturing tot wel 10 meter oplopen.

Door gebruik te maken van legickaarten met een handsfree kaartlezer is het mogelijk om op een veilige en comfortabele manier slagbomen, poorten, hekken op afstand aan te sturen. Geen toestand meer met "altijd te korte armen" om kaarten in te voeren, dus als het regent geen natte kleren of auto-interieur meer. Maar in ieder geval een veilig gevoel omdat ramen de deuren van de auto gesloten kunnen blijven. U zegt het maar!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Aansturing op afstand

Aansturing op afstand Hoge beveiliging

Een combi booster is niet alleen een batterij gestuurde zendversterker maar ook een identificatiemiddel. Door de legic kaart in de combi-booster te plaatsen wordt het mogelijk om de toegangsautorisatie op de kaart over een afstand tot wel 10 meter over te brengen. Maar de combi-booster heeft zelf ook een Legic chip ingebouwd met een uniek identificatie nummer die bijvoorbeeld aan het voertuig gekoppeld kan worden. Zodoende kunnen zowel de bestuurder ID alsook het voertuig ID op een afstand tot 10 meter in één keer overgebracht worden naar de speciale transitlezer.

Door deze oplossing neemt de beveiligingsgraad toe als voertuigen vaak door andere bestuurders gebruikt worden. Zo kan de combi-booster zo geprogrammeerd worden dat deze slechts één of meerdere contactloze kaarten accepteert . In het verlengde hiervan kan aangegeven worden dat de aansturing (van slagbomen, hekken) pas dan verleend wordt als beide autorisaties aan de criteria voldoen.


 

Combi Booster