Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Deze toepassing is met name geschikt voor grote ondernemingen of ondernemingen met veel bezoekers. Met deze toepassing kunnen op eenvoudige en flexibele wijze een registratie worden bijgehouden van de personen die uw organisatie hebben bezocht. Waarbij details, zoals aankomst- en vertrektijden en contactpersonen, in een geautomatiseerd systeem worden opgeslagen.


 

Bezoekersregistratie

Tot de database behoren een actueel en een historisch bezoekersbestand. Met één simpele muisklik kunt u tevens een representatieve bezoekerspas aanmaken.

Voor de verwerking van grotere aantallen bezoekers kan het zinvol zijn om op specifieke facetten (parkeerplaatsvoorzieningen, speciale ingangen) handterminals in te zetten voor de registratie en autorisatie doeleinden.

Ons bezoekersregistratie systeem werkt eenvoudig en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Ons systeem genereert in het kader van rampenpreventie een aanwezigheidsoverzicht in de vorm van een "sloepenlijst".

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Systeemkenmerken

Het registreren van bezoekers bij aankomst bij de receptie, het afdrukken van een bezoekerspas op een herschrijfbare plastic kaart al of niet voorzien van foto. De mogelijkheid om aangekondigde bezoekers door de betreffende gastheer, -vrouw vóór te registreren versnelt het proces van inboeken van de bezoeker bij de receptie.

Het IN-boeken van de bezoeker hetzij handmatig door de receptiemedewerker hetzij automatisch door aanbieding van de bezoekerspas aan een kaartlezer. Automatische opname in het aanwezigenbestand, zodat altijd overzicht is welke bezoekers binnen zijn en bij wie.

Het UIT-boeken van de bezoeker hetzij handmatig door de receptiemedewerker hetzij automatisch door aanbieding van de bezoekerspas aan een kaartlezer. Automatische registratie of de pas weer is ingenomen, vervolgens bewaren van de bezoekersgegevens met de informatie omtrent de afgelegde bezoeken in een historisch bestand voor eventuele raadpleging later.


Calamiteiten overzicht

Onze tijd en aanwezigheidsregistratie vervult in het kader van een rampenplan een belangrijke functie, door in geval van calamiteiten of op elk willekeurig moment een zogenaamde “sloepenlijst” kan genereren van alle nog aanwezige personen binnen het gebouw of terrein. Deze lijst wordt per e-mail naar vóóraf ingestelde e-mail adressen gestuurd. Het genereren van het calamiteiten overzicht kan volledig automatisch worden geactiveerd door bijvoorbeeld een brandmeldcentrale, maar ook d.m.v. een noodknop bij bv. de receptie. Dit overzicht verschaft u alle informatie die u kan helpen om snel en efficiënt in geval van nood al uw medewerkers en bezoekers in veiligheid te brengen zoals dat conform de ARBO-wetgeving is vereist.

Mobiele handterminal

Onze handterminal is een compact en universeel apparaat waarmee zowel magneet- contact en contactloze smartcards uitgelezen en beschreven kunnen worden.

De beide uitbreidingsloten voor zekerheidsmodules (SAM) bieden de mogelijkheid om complexe chipcard applicaties voor bijvoorbeeld authenticiteit of identificatie te realiseren. Het grote datageheugen biedt ruime mogelijkheid om informatie van passen op te slaan, zodat deze later bijvoorbeeld aan een centraal systeem kunnen worden doorgestuurd voor nabewerking.

Hierbij kan worden gedacht aan toepassingen op scholen, voor het maken van absentielijsten, registratie van deelnemende cursisten, maar ook voor de registratie van bezoekers aan evenementen zoals voetbalwedstrijden, popconcerten, beursen, etc.

Technische Specificaties:
> Lezen van magneetspoor 1, 2 en 3 bij insteken en uitnemen van de pas
> Twee insteeksloten voor zekerheidsmodules
> Grafische LCD (128 x 64 dots) met LED verlichting
> Data geheugen max. 8 Mb Flash Eprom
> Programma geheugen 512 Kb Flash Eprom
> Parameter geheugen max. 16 Kb Eeprom
> Realtime klok (batterij gevoed)
> Accoustische signaalgever
> Stroomverzorging Lithium-Ion 550 mAh
> Afmetingen 77 x 155 x 30 mm
> Gewicht ca. 220 gram incl. Accu
> Dockingstation met modem, seriële RS232 interface en laadfunctie voor de accu