Bedrijfskaart

Bedrijfskaarten

Bedrijfsidentificatiekaarten zijn een vorm van legitimatiebewijzen en kunnen ook volgens richtlijnen van de overheid opgemaakt worden. Meestal wordt echter voor een opmaak gekozen die specifiek aansluit op het doel en de functie van de pas. In de praktijk worden meer dan 80 % van alle bedrijfsidentiteitskaarten voorzien van bedrijfsspecifieke kenmerken.

Deze bedrijfs en persoonspecifieke kenmerken kunnen variëren van NAW (naam bedrijf, adres, woonplaats) gegevens bedrijf, voornamen, roepnaam, afdeling, manager, telefoonnummer(s), functie, bloedgroep, gezondheidskenmerken, geboortedatum, sofinummer, handtekening, pasfoto enz..

Meestal worden deze passen uitgevoerd als all-in-one bedrijfskaart voor de geautoriseerde aansturing van bedrijfstoepassingen. Als all-in-one bedrijfskaart kan deze bedrijfstoepassingen aansturen zoals toegang tot ruimten, gebouwen, terreinen of tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, kantoorautomatisering, betaalsystemen enz.

Card ID Solutions ontwerpt, bedrukt en levert overzichtelijke bedrijfsidentiteitskaarten die aansluiten op de bedrijfsspecifieke kenmerken van uw bedrijf.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!