Vervanging bedrijfskaart

Bestaande bedrijfskaart vervangen?

Mocht uw huidige bedrijfskaart niet meer voldoen aan nieuwe behoeften of eisen is dit bijzonder vervelend. Vaak betekent een keuze voor een nieuwe toepassing ook meteen de aanmaak van een nieuwe kaart. Toegangskaarten zijn niet te gebruiken als betaalmiddel en met betaalkaarten gaat de deur echt niet open, welk bedrag er ook op staat.

Bij Card ID Solutions behoren deze beperkingen tot het verleden. Alle bedrijfstoepassingen kunnen met één bedrijfskaart aangestuurd worden, onafhankelijk van de leverancier van de toepassingen. Dit is veilig, functioneel en gebruiksvriendelijk !

Card ID Solutions maakt voor multifunctionele toepassingen gebruik van Legic kaarten. Los van de levering en programmering van de gewenste toepassingen voorzien wij onze bedrijfskaarten altijd van de open Legic betaal, toegang en biometrische standaard. Mocht u deze toepassingen nog niet nodig hebben, is dit geen enkel probleem, deze worden pas dan actief als u de nieuwe toepassingen gaat gebruiken. Zodoende hoeft u de kaarten niet opnieuw te laten programmeren, uw investering in onze nieuwe all-in-one kaart is een investering in de toekomst.

Identificatie