Ontwerpprocedure

Ontwerpprocedure

Uw wensen in 3 stappen vertaalt naar een exclusief ontwerp

Stap 1a: U heeft een concrete voorstelling!
U heeft al een concrete voorstelling hoe het ontwerp er uit moet komen te zien. In dit geval werken we geheel volgens uw richtlijnen een eerste conceptvoorstel uit, vervolgens geeft u eventuele wijzigingen aan. Deze wijzigingen verwerken we opnieuw totdat u helemaal tevreden bent over het resultaat.

Stap 1b: U heeft nog geen specifieke voorstelling!
U heeft geen (duidelijke) voorstelling hoe het ontwerp er uit moet komen te zien. Aan de hand van een kort oriënterend gesprek, werken wij aan de hand van uw voorkeuren een drietal verschillende conceptvoorstellen uit, waarvan wij denken dat ze bij uw wensen aansluiten. In het conceptvoorstel dat het beste bij u past, verwerken wij uw aanpassingen totdat u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Stap 2: Goedkeuring ontwerpfase op basis van drukproeven
Pas als u helemaal tevreden bent over de grafische vormgeving maken we een eerste drukproef op een plastic kaart, aangezien de kleuren op papier altijd wat "voller" overkomen als op plastic. Aan de hand van deze drukproef kunnen de laatste kleur en detailaanpassingen verwerkt in het ontwerp en zal er een tweede drukpproef gemaakt worden. Deze tweede drukproef zal in principe voldoen aan uw voorstelling en detailweergave, eventuele marginale aanpassingen worden nog verwerkt. Vervolgens zal er een laatste drukproef volgen.

Stap 3: Definitieve Goedkeuring
Na goedkeuring van deze laatste drukproef, borgen wij het ontwerp en bijbehorende instellingen definitief en is uw ontwerp gereed voor de aanmaak van plastic kaarten. Aan de hand van dit ontwerp en de instellingen doen wij u een vrijblijvend voorstel m.b.t. de kosten van kaartbedrukking.

Wij zijn pas tevreden als u het bent!


 

3 STAPPEN

Ontwerpkosten
Personificering