Kaartbedrukking

Kaartbedrukking

Alle gangbare creditformaat plastic kaarten met en zonder informatiedragers kunnen met onze eigen moderne professionele kaartprinters enkel of dubbelzijdig kwalitatief hoogwaardig bedrukt worden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Aantallen tot 1000 kaarten of bij meer kaarten indien een korte doorlooptijd gewenst is, maken wij gebruik van onze professionele kaartprinters. Bij onze professionele kaartprinters maken wij gebruik van 3 hoogwaardige druktechnieken, namelijk thermal transfer, dye-sublimation en re-transfer, afhankelijk van de toepassing en kaartkwaliteit. Voor de aanmaak van meer dan 1000 kaarten maken wij in het kader van kostenreductie bij voorkeur gebruik van offsettechniek (externe productie) en voorzien de door offset voorbedrukte kaarten achteraf met persoonsgegevens.

De oppervlakte kwaliteit van de kaart en eventueel de chipkwaliteit, de chip embedding, de stanskwaliteit en gebruikte grondstof voor de kaart (PVC, ABS, PET, POLYCARBONAAT) zijn van essentieel belang voor de verdere verwerking en uiteindelijke kwaliteit van de personalisatie.

Zoals u ziet zijn er legio mogelijkheden, daarom adviseren wij u graag hierover persoonlijk!

 

De beste kaarten!

Methoden bedrukking

Thermal transfer
Thermo dye-sublimation
Re-transfer
Offset techniek


Thermische transfer